Αισθητική ιατρική

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ  ΙΑΤΡΙΚΗ  ΜΕ  PLASMA

  

     Η τεχνολογία σήμερα δίνει στον ιατρό τη δυνατότητα να επέμβει και να διορθώσει τις ανεπιθύμητες ατέλειες με τρόπο ανώδυνο, αναίμακτο, χωρίς τομές, ράμματα και νοσηλεία, στην άνεση του οικείου χώρου του ιδιωτικού ιατρείου.

    Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και μόνιμα, συνδυάζοντας την αποφυγή των επιπλοκών και των κινδύνων που μπορεί να ενέχει μια κλασσική χειρουργική επέμβαση ή η χρήση συσκευών laser.

LABIA0

    Με σεβασμό στις δομές του δέρματος, του λίπους και των μυών η μέθοδος χρήσης plasma εξαχνώνει κερατινοκύτταρα και δεν προκαλεί βλάβη στους υποκείμενους ιστούς.

    Το plasma που χρησιμοποιείται με αυτή τη μέθοδο είναι ύλη τέταρτης κατάστασης και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση θερμοκρασίας σε συγκεκριμένο σημείο εξαχνώνοντας τους δερματικούς ιστούς.

 

post-c-section

 

    Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι δεν δημιουργούνται ουλές ή ασυμμετρίες και δεν υπάρχουν επιπλοκές. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα όρατο στην ασθενή και είναι μόνιμο.

   Η θεραπεία περιλαμβάνει από μία έως τρεις συνεδρίες ανάλογα με τo είδος της ατέλειας. Η εφαρμογή της θεραπείας είναι ολιγόλεπτη και ανώδυνη, απλά και μόνο με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας.Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Μετά την εφαρμογή υπάρχει ήπιο οίδημα που υποχωρεί μέσα σε δύο μέρες και υπάρχουν μικρά σημάδια στην περιοχή εφαρμογής τα οποία εξαφανίζονται σε λίγες μέρες μόνα τους.

 

 

 

Αιδοιοπλαστική

LABIA1pr

LABIA2pr

LABIA3pr

 

Ραγάδες

BELLY1pr

BELLY2pr

BELLY3pr

 

Ουλές

SCAR2pr

 

 Αισθητική ιατρική στη Οφθαλμολογία

τσαλουχιδου

 

Πιστοποίηση για τη χρήση της μη επεμβατικής τεχνικής με πλάσμα, με Παγκόσμια Πατέντα και δίπλωμα Ευρωπαϊκής Ευρεσιτεχνίας Ιατρικό Μηχάνημα PLEXR

DSC08

 

button fertile

button birth

Antonios Sanozidis MD | PhD, Obstetrics & Gynecology, Thessaloniki

Αντώνιος Σανοζίδης, Γυναικολόγος Μαιευτήρας, Διδάκτορας ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

 

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Copyright 2012 | Design & Development by TechVisions.gr